Eğitimde İyi Örnekler (Ekim 2021)

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılında il genelinde okul/kurumlarımızın eğitim-öğretim faaliyetleri kapsamında gerçekleştirdikleri iyi örnekleri paylaşmak, diğer eğitim kurumlarının bu örneklerden haberdar olmasını sağlamak ve özgün çalışmaları belirleyip ön plana çıkararak tüm okul/kurumlarımız tarafından model alınmasını sağlamak amacıyla Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE birimi tarafından hazırlanan Eğitimde İyi Örnekler Projesi Ekim ayı başvuruları tamamlanmıştır. Projeye Ekim ayında toplam 13 başvuru yapılmıştır. (Akademik Başarının Artırılması: 2, Sosyal Faaliyetlerin Artırılması: 5, Özgün Çalışmalar ve Projelere Katılım: 6) Üç farklı uygulama alanında alınan başvurulara yönelik İl Değerlendirici Kurulu tarafından yapılan değerlendirme sonucunda Özgün Çalışmalar ve Projelere Katılım alanında "KİKO İle Mahremiyet Eğitimi" isimli çalışmamız başarılı bulunmuştur.

Ekim 2021'de  başarılı bulunan çalışmalar şu şekildedir:

1. Akademik Başarının Artırılması

Çorlu - Emlak Konut Ergene Vadisi İlkokulu - Anasınıfı Kodluyor

2. Sosyal Faaliyetlerin Artırılması

Kapaklı - Gazi İlkokulu - Hayat Onlarla Daha Güzel

Çerkezköy - Çerkezköy Bilim ve Sanat Merkezi - Kapla İle Sihirli Merdiven

3. Özgün Çalışmalar ve Projelere Katılım

Süleymanpaşa - Tekirdağ Rehberlik ve Araştırma Merkezi - KİKO İle Mahremiyet Eğitimi

Süleymanpaşa - TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi - Meme Kanserinde Erken Teşhis Parmaklarımızın Ucunda

Yayın: 08.11.2021 - Güncelleme: 08.11.2021 21:00 - Görüntülenme: 656