Eğitimde İyi Örnekler (Kasım 2021)

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılında il genelinde okul/kurumlarımızın eğitim-öğretim faaliyetleri kapsamında gerçekleştirdikleri iyi örnekleri paylaşmak, diğer eğitim kurumlarının bu örneklerden haberdar olmasını sağlamak ve özgün çalışmaları belirleyip ön plana çıkararak tüm okul/kurumlarımız tarafından model alınmasını sağlamak amacıyla hazırlanan Eğitimde İyi Örnekler Projesi Kasım ayı başvuruları tamamlanmıştır. Projeye Kasım ayında toplam 30 başvuru yapılmıştır. (Eğitim Öğretime Erişimin Artırılması: 2, Akademik Başarının Artırılması: 3, Sosyal Faaliyetlerin Artırılması: 9, Sportif Faaliyetlere Katılım ve Başarıların Artırılması: 1,  Özgün Çalışmalar ve Projelere Katılım: 15) Beş farklı uygulama alanında alınan başvurulara yönelik İl Değerlendirici Kurulu tarafından yapılan değerlendirme sonucunda Eğitim Öğretime Erişimin Artırılması alanında "Müşavirim Yanımda, Kaygım Kontrol Altında" isimli çalışmamız başarılı bulunmuştur.

Kasım 2021'de başarılı bulunan çalışmalar şu şekildedir:

1. Eğitim Öğretime Erişimin Artırılması

Süleymanpaşa - Tekirdağ Rehberlik ve Araştırma Merkezi - Müşavirim Yanımda, Kaygım Kontrol Altında

Süleymanpaşa - Vedat Çeliker Anaokulu - Birlikten Kuvvet Doğar

2. Akademik Başarının Artırılması

Çorlu - Emlak Konut Ergene Vadisi İlkokulu - Masallarla Okuma Yazma Öğreniyorum

3. Sosyal Faaliyetlerin Artırılması

Süleymanpaşa - Selvi Ağca Kızılay Anaokulu - Arkadaşlık ve Dostluk

4. Sportif Faaliyetlere Katılım ve Başarıların Artırılması

Çerkezköy- Zübeyde Hanım Anaokulu - Eğlenerek Hareket Edelim, Sağlıklı Beslenelim

5. Özgün Çalışmalar ve Projelere Katılım

Çerkezköy - Azize-Şahap Bozkurt Anaokulu - Deney Varsa Ben de Varım!

Kapaklı - Sanayiciler İlkokulu - Teraryum ile İl Tanıtımı

Süleymanpaşa - Selvi Ağca Kızılay Anaokulu - Misafir Salyangozlar