TEKİRDAĞ / SÜLEYMANPAŞA - Tekirdağ Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Tercih Danışmanlığı 2019

Ortaöğretime Geçiş Tercih ve Yerleştirme Kılavuzu için tıklayınız.

Tekirdağ Süleymanpaşa İlçesinde kurulan tercih danışmanlığı komisyonları için tıklayınız.

Tekirdağ Muratlı İlçesinde kurulan tercih danışmanlığı komisyonları için tıklayınız.

Tekirdağ Hayrabolu İlçesinde kurulan tercih danışmanlığı komisyonları için tıklayınız.

Tekirdağ Şarköy İlçesinde kurulan tercih danışmanlığı komisyonları için tıklayınız.

Tekirdağ Malkara İlçesinde kurulan tercih danışmanlığı komisyonları için tıklayınız.

Lgs kapsamında okul seçimi yapacak öğrenciler için 'tercih robotu' için tıklayınız.

Sınavla Öğrenci Alan Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Yerleştirme Sınavı, Sınavsız  ve Pansiyonlu Okullara Tercih Başvuru İşlemleri  ekranı için tıklayınız.

Tekirdağ İlindeki sınavla öğrenci alacak ortaöğretim kurumları listesi için tıklayınız.

Modüler pano linki için tıklayınız.  (Yazdır´a bastıktan sonra "sığdır" seçeneğini seçmeyi unutmayınız.)

Yayın: 01.07.2019 - Güncelleme: 01.07.2019 11:25 - Görüntülenme: 199

Etiketler :