T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
TEKİRDAĞ / SÜLEYMANPAŞA - Tekirdağ Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Eftelya MOLLAOĞLU - Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Hizmetleri Bölümü-Psikolojik Danışman

1993 Rize doğumludur. Trabzon Beşikdüzü Anadolu Lisesi’nden mezun olmuştur. 2011 yılında Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık bölümüne girmiş, 2015 yılında yüksek onur derecesiyle mezun olmuştur. Lisans eğitimi boyunca stajlarını çeşitli okulların ilkokul, ortaokul ve lise kademelerinde yapmıştır.

Mezuniyet sonrası 6 ay süre ile özel bir dershanede sınava hazırlanan öğrencilerle çalışmıştır. 2016-2019 yılları arasında Gündoğdu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´nde, 2019-2023 yılları arasında Yeniçiftlik Belediye Ortaokulu´nda görev yapmıştır. 

Aile ve Evlilik Terapisi 1. ve 2. Düzey Eğitimleri, Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimi, Terapötik Kartlar Eğitimi, Çocuk ve Ergenlerde Klinik Görüşme Teknikleri Eğitimi, Çocuk Değerlendirme ve Dikkat Testleri Eğitimi, Çizim Testleri ve Resim Analizi Eğitimi, Travma ve Yas Döneminde Sanat Terapisi Müdahaleleri Eğitimi, Yaratıcı Drama ile Grup Rehberliği Eğitimi, İstismara Uğrayan Çocuklarda Oyun Aracılığıyla Travma Sağaltım Yöntemleri Eğitimi, Mülteci Çocukların Okula Uyum Süreçleri Eğitimi katıldığı eğitimlerden bazılarıdır.

2023 yılı itibarıyla Tekirdağ Rehberlik ve Araştırma Merkezi´nde psikolojik danışman olarak görev yapmaktadır.