Etiket Sonuçları: eğitim

Şbt

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında il genelinde okul/kurumlarımızın eğitim-öğretim faaliyetleri kapsamında gerçekleştirdikleri iyi örnekleri paylaşmak, diğer eğitim kurumlarının bu örneklerden haberdar olmasını sağlamak ve özgün çalışmaları belirleyip ön plana çıkararak tüm okul/kurumlarımız tarafından model alınmasını sağlamak amacıyla hazırlanan Eğitimde İyi Örnekler Projesi Ocak ayı başvuruları tamamlanmıştır. Projeye Ocak ayında toplam 92 başvuru yapılmıştır. (Kurumsal Kapasite: 5, Eğitim Öğretime Erişimin Artırılması: 2, Akademik Başarının Artırılması: 29, Sosyal Faaliyetlerin Artırılması: 50, Sportif Faaliyetlere Katılım ve Başarının Artırılması: 6) Beş farklı uygulama alanında alınan başvurulara yönelik İl Değerlendirici Kurulu tarafından yapılan değerlendirme sonucunda Kurumsal Kapasitenin Arttırılması alanında "Empati Yorgunluğu" isimli eğitimimiz başarılı bulunmuştur.

Kas

Trakya Kalkınma Ajansı tarafından yürütülen 2018 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında desteklenmeye hak kazanan "İstismara Uğrayan Çocuklarda Oyun Aracılığıyla Travma Sağaltım Yöntemleri" eğitimi, Tekirdağ Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü' nün çalışma bölgesinde görev yapan 21 psikolojik danışmana ve proje ortağı Tekirdağ Yahya Kemal Beyatlı Anaokulu´nda görev yapan  7 okul öncesi öğretmenine 15-18 Kasım 2018 tarihlerinde eş zamanlı iki grupta Tekirdağ Rehberlik ve Araştırma Merkezi Toplantı salonlarında 28 saatte verilmiştir.

Kas

Ağu

Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü'nün 16/08/2018 tarih 43501582-774.01.01-E.14762866 sayılı yazısı gereğince Eylül 2018 döneminde öğretmenlerimize yönelik yapılacak mesleki çalışmalar takviminde özel eğitim ve rehberlikle ile ilgili olan eğitimlerde yararlanılabilecek dökümanlar aşağıdadır...

Nis

Kurumumuz, Hayrabolu, Malkara, Muratlı, Süleymanpaşa ve Şarköy ilçelerindeki bağımsız anaokullarında 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında eğitim gören 2100 anaokulu öğrencisine Mahremiyet Eğitimi, Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi Programı (TBM) Sağlıklı Yaşam Modülü ve Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi Programı (TBM) Teknoloji Bağımlılığı Modülü Eğitimi vermiştir.