Ağu

Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü'nün 16/08/2018 tarih 43501582-774.01.01-E.14762866 sayılı yazısı gereğince Eylül 2018 döneminde öğretmenlerimize yönelik yapılacak mesleki çalışmalar takviminde özel eğitim ve rehberlikle ile ilgili olan eğitimlerde yararlanılabilecek dökümanlar aşağıdadır...

Şbt

Bu kitaplar, çocuklarla yas sürecinde çalışırken faydalı olması amacıyla Joanne Cacciatore tarafından hazırlanmış ve Türkçe´ye çevirileri kurumumuz tarafından yapılmıştır.

Nis

Kurumumuz, Hayrabolu, Malkara, Muratlı, Süleymanpaşa ve Şarköy ilçelerindeki bağımsız anaokullarında 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında eğitim gören 2100 anaokulu öğrencisine Mahremiyet Eğitimi, Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi Programı (TBM) Sağlıklı Yaşam Modülü ve Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi Programı (TBM) Teknoloji Bağımlılığı Modülü Eğitimi vermiştir.

Mrt

Muratlı-Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu´ndaki erkek öğrencilere yönelik "ergenlik dönemi" konulu sunum çalışması yapıldı.

Ekm

RPDH bölüm başkanımız Bingül UZEL ve Tekirdağ Anadolu Lisesi rehber öğretmenimiz Serap BULUT tarafından Kredi Yurtlar Kurumu işbirliği ile Namık Kemal Üniversitesi´nde 1. sınıf olan öğrencilere yönelik uyum semineri yapıldı.