Eyl

Göreve yeni başlayan veya daha önce e-rehberlik eğitimi almamış psikolojik danışman/rehber öğretmenlere yönelik e-rehberlik sistemi eğitimi verildi.

Eyl

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Sene Başı Rehber Öğretmenler Toplantısı çalışma bölgemizde görev yapan tüm rehber öğretmenlerin katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

Eyl

İl Danışma Kurulu toplantısı Milli Eğitim Şube Müdürü Dinçer DÖNMEZ başkanlığında, tüm ilçelerin şube müdürleri, rehberlik ve araştırma merkezlerinin müdürleri, psikolojik danışmanlık ve rehberlik  birimi başkanları, temsilci okulların müdürleri ve okul psikolojik danışmanlarının katılımıyla 09 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirilmiştir.

Ağu

2021 YKS tercih döneminde danışmanlık hizmeti verecek okul komisyonları ilçelerimiz bünyesinde kurulmuş olup 03-20 Ağustos 2021 tarihleri arasında öğrencilerimize ve velilerimize EBA üzerinden hizmet verecektir.

Ağu