Eyl

Milli Eğitim Bakanlığınca ülke genelindeki bilim ve sanat merkezlerimizde öğrenim gören 90 bine yakın özel yetenekli öğrencimize, farklılaştırılmış eğitim ortamının sunulduğu destek eğitim odalarındaki öğretmenlerce uygulanmak üzere etkinlik kitapları hazırlandı.

Eyl

Genel Müdürümüz Sayın Prof. Dr. Kemal Varın Numanoğlu, hazırlanan bu kılavuzun özel eğitim ihtiyacı olan öğrencilerle çalışan tüm öğretmenler için BEP hazırlama, uygulama ve izleme süreçlerine faydalı olacağını belirtti.

Eyl

Sene başı rehber öğretmenler toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda sene boyunca özel eğitim ve rehberlik hizmetleri alanında yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verildi.

Ağu

Kadına Yönelik Şiddeti Önleme İl Eylem Planı kapsamında Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Tekirdağ Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü işbirliği ile Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent Eker, Çorlu Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü Sultan Ateşoğlu ve kurumumuz Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Birimi Bölüm Başkanı Uzm. Psk. Danışman Bingül Kemiksiz Uzel  tarafından Eğitici Eğitimlerinin ilk aşaması tamamlanmıştır.

Tem

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Konya'daki Selçuklu Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen Eğitimden Üretime Tarım Çalıştayı'nın açılışında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin geleceği adına çok kritik olan tarımla ilgili yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Tem

Haz

Toplantı, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Şube Müdürü Dinçer Dönmez'in başkanlığında açılış konuşması ile başlamış ve ilçe temsilcileri sırayla söz alarak ilçelerinde olan çalışmaları ana hatlarıyla değerlendirmiştir.

Haz